Σεμινάρια

 

Softap Εκμάθηση

Τα μαθήματά μας προβλέπουν διάφορα επίπεδα εκμάθησης και πρακτικής

Softap μέθοδος με το χέρι βασικό μάθημα επίπεδο πρώτο (3 μέρες)

Για αυτούς που θέλουν να μάθουν μέσα σε λίγο χρόνο τα βασικά αυτού του επαγγέλματος με τη μέθοδο στο χέρι.

Softap μέθοδος με το χέρι βασικό μάθημα επίπεδο δεύτερο (3 μέρες)

Το δεύτερο επίπεδο προβλέπει την εμβάθυνση στη χρήση των χρωμάτων και των διαφορετικών ρυθμίσεων των βελόνων και την μετέπειτα εφαρμογή των εργασιών πάντα με την τεχνική στο χέρι.

Ατομικό μάθημα για επαγγελματίες του τομέα (2 μέρες)

Master στην τεχνική με το χέρι για όποιον προέρχεται από άλλες τεχνικές και εργάζεται ήδη ως επαγγελματίας στον τομέα αυτό (κατόπιν αιτήσεως).

Master εξειδίκευσης. Η σχολή προσφέρει κάποιες μέρες για εμβάθυνση της μεθόδου και των θεμάτων, προτείνοντας τα ακόλουθα τμήματα εξειδίκευσης:

Master Eyeliner – Το Βλέμμα 2 μέρες θεωρίας και πρακτικής με στόχο την εξειδικευμένη γνώση γύρω απ’ το μάτι, από τις παθολογικές διαταραχές μέχρι την ανάδειξη του βλέμματος μέσω της χρήσης των χρωμάτων και της εφαρμογής του eyeliner.

Master Full Lips – Τα χείλη 2 μέρες θεωρίας και πρακτικής για την εκμάθηση αυτού του τόσο σημαντικού για τη γυναίκα μέρους του προσώπου, με στόχο να κατανοήσουμε, πώς μέσω της χρήσης των διαφορετικών ρυθμίσεων των βελόνων και της μεγάλης γκάμας χρωμάτων, μπορούμε να δώσουμε μια φυσική και συνάμα αισθησιακή όψη στα χείλη των πελατών μας.

Η Κορνίζα του προσώπου – Τα φρύδια 3 μέρες θεωρίας και πρακτικής όπου αντιμετωπίζουμε το πιο ευαίσθητο θέμα την επίτευξη των φρυδιών, από τον σχηματισμό μέχρι την αποτρίχωση και το τατουάζ με την μέθοδο στο χέρι. Οι βελόνες, τα χρώματα και όλα όσα χρειάζονται για τη δημιουργία μίας τέλειας κορνίζας. Από την επιλογή του χρώματος για την επαναφορά του τόξου των φρυδιών όπου μπορεί να θέλουμε να δώσουμε ένταση ή να διορθώσουμε μικρές ατέλειες, μέχρι το σχηματισμό από την αρχή ή το restyling του τόξου των φρυδιών όπου λόγω δερματικών νόσων ή εξαιτίας αποτριχώσεων δεν υπάρχουν πια τρίχες. Μία τρισδιάστατη επίτευξη τρίχας… όλα με τη μέθοδο στο χέρι…!

Ο Κόσμος των χρωμάτων. Οδηγός για την εκμάθηση των χρωμάτων και την καλύτερη χρήση τους. Από την σύνθεση των χρωστικών μέχρι τον ευρωπαϊκό κανονισμό που ορίζει τη χρήση των ουσιών σε αυτά τα προϊόντα: μια μέρα για να λερωθείτε με τα χρώματα, ανακατεύοντας μεταξύ τους όλες τις χρωστικές της γκάμας, ώστε να δημιουργήσετε νέους τόνους και νέα εφέ.

Φυσικές ατέλειες, όπως η κακή κατάσταση ή υποχώρησαν στα χείλη, μπορεί να διορθωθεί με SofTap®. Δεν χρειάζεται να έχετε τέλεια φορμαρισμένα χείλη και να έχουν μόνιμο μακιγιάζ.

Μπορείτε να περιμένετε όμορφα, φυσικά αποτελέσματα με μόνιμα φρύδια εφαρμόζοντάς τα μέσω της μεθόδου SofTap®.

Τα μάτια σας μπορεί να πουν πολλά για σένα, την ηλικία σας, την τρέχουσα υγεία σας, τη γενετική σας, ακόμα και τη διάθεση σας!

Διορθωτικές εργασίες μπορεί να γίνουν για να επισκευάσει το χρώμα ή το σχήμα της προηγούμενης επέμβασης μόνιμου μακιγιάζ σας.