Χείλη

 

Διορθωτικές εργασίες χειλιών με την μέθοδο Softap

Τα χείλη σας χρησιμοποιούνται για πολλά πράγματα – μιλάμε, τρώμε, φιλαμε, κάνουν γκριμάτσες. Πραγματικά το στόμα σας είναι ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Είναι σημαντικό να τα έχουμε καλά προετοιμασμένα για την ημέρα σας. Λεία, ενυδατωμένα, και φυσικά ελκυστικά. Μην ξοδεύετε πολύ χρόνο για το βάψιμο των χειλιών σας κάθε μέρα. Μήπως ανησυχείτε αντο κραγιόν σας διατηρείται όλη την ώρα; Δεν θα ήταν υπέροχο να γνωρίζετεε ότι τα χείλη σας είναι τέλεια, 24 ώρες την ημέρα;

Καλά, το όνειρό σας μπορεί τώρα να γίνει πραγματικότητα! Η SofTap® Μόνιμα Καλλυντικά είναι ο πιο φυσικός τρόπος για να αναδείξετε τον καλύτερο εαυτό σας, 24/7. 

Επαγγελματίες μπορούν να σας δώσουν όμορφα, γεμάτα, και ακαταμάχητα χείλη. Η SofTap®® Μόνιμα καλλυντικά μπορούν να σας παρέχουν οτιδήποτε, από μια μικρή προσαρμογή σχήματος σε έναν πλήρη αναχρωματισμό των υφιστάμενων χειλιών σας. Το καλύτερο μέρος είναι, οτι τα αποτελέσματα είναι τόσο φυσικά που μόνο εσείς θα ξέρετε τη διαφορά!

Φυσικές ατέλειες, όπως η κακή κατάσταση ή η συρίκνωση στα χείλη, μπορεί να διορθωθεί με SofTap®. 

Δεν χρειάζεται να έχετε τέλεια φορμαρισμένα χείλη για να έχουν μόνιμο μακιγιάζ. Μικρές προσαρμογές μπορούν να γίνουν στο σχεδιασμό για να σας δώσουν την ψευδαίσθηση νεανικών, γεμάτων χειλιών.

Τα SofTap® χείλη είναι ιδανικά για όσους:

Έχουν άχρωμα και θέλουν περισσότερο χρώμα

Έχουν λεπτά χείλη και θέλουν σαρκώδη χείλη

Έχουν ακανόνιστο σχήμα των χειλιών αλλά θέλετε μεγαλύτερη συμμετρία 

Χείλη

 

Επικοινωνήστε μαζί μου

Τηλ: 6932901535 
Email: info@softaps.gr

Θέλετε να δείτε περισσότερα?

Gallery
Services
Blog

Διεύθυνση

Επιδαύρου 75, Χαλάνδρι 152 33, Αθήνα

Ακολουθήστε με στα Social media

Στείλτε μου e-mail