Φρύδια

 

ειδικός Διορθωτικές εργασίες φρυδιών με την μέθοδο Softap

Μπορείτε να περιμένετε όμορφα, φυσικά αποτελέσματα για μόνιμα φρύδια εφαρμόζοντάς τα μέσω της μεθόδου SofTap®. Τα εργαλεία μας έχουν σχεδιαστεί με απόλυτη ακρίβεια, έτσι ώστε το μακιγιάζ σας να μην φαίνεται σκληρό στο πρόσωπό σας.

Με τη SofTap® τα φρύδια σας μπορούν να είναι αυτό που εύχεστε να είναι. Ένα ελαφρό γέμισμα, ένα πιο πλούσιο γέμισμα ώστε να μιμιθεί το μολύβι σας, ένα ολοκαίνουργιο, εντελώς γεμάτο σύνολο φρυδιών. Προτείνετε στην αισθητικό σας να βρεί κάποιον τρόπο να σας το εφαρμόσει.

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι οι τιμές και οι υπηρεσίες που προσφέρονται ποικίλουν μεταξύ των διαφόρων επαγγελματιών και των διαδικασιών εφαρμογής τους.

Η ίδια η διαδικασία δεν είναι επώδυνη, χωρίς αναισθητικό έχει ειπωθεί οτι αισθάνονται σαν να χρησιμοποιούν τσιμπιδάκια και με χρήση αναισθητικού, λέγεται ότι δεν αισθάνονται τίποτα απολύτως. 

Οι διαδικασίες εφαρμογής φρυδιών μπορεί να διαρκέσουν από 30 λεπτά έως δύο ώρες για να ολοκληρωθούν, ανάλογα με τη δυσκολία του σχεδίου και την ποσότητα της εργασίας που θα απαιτηθεί. Μια πλήρης αναδόμηση στο φρύδι που έχει ελείψεις, με όμορφες τρίχες, μπορεί να διαρκέσει 1-2 ώρες, αλλά μια απλή συμπλήρωση τριχών μπορεί να διαρκέσει μόνο 20-30 λεπτά.

Αμέσως μετά τη διαδικασία, τα φρύδια σας θα φαίνονται πιο σκούρα από το χρώμα που επιλέξατε αρχικά, αλλά μην ανησυχείτε, αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό. Αναμείνετε κάποια μικρό πρήξιμο ή / και ερεθισμούς, μικρή αιμορραγία  και μετά από λίγο, κάποια ξηρότητα. Η ειδικός της SofTap®, θα σας δώσει την αλοιφή RecoverAll, ένα καταπραϋντικό με βάση το πετρέλαιο, με θεραπευτικό παράγοντα σχεδιασμένο για το μόνιμο μακιγιάζ. Χρησιμοποιήστε γενναιόδωρα το RecoverAll  για να βοηθήσει τα φρύδια σας να επουλωθούν σωστά.

Κατά τη διάρκεια των πρώτων 2-4 ημερών μετά την θεραπεία, το χρώμα θα εμφανιστεί σταδιακά πιο σκούρο. Αυτό οφείλεται στη φυσική διαδικασία οξείδωσης που λαμβάνει χώρα στο δέρμα. Μετά την οξείδωση, το χρώμα επιστρέφει συνήθως κοντά στο χρώμα που εμφανίστηκε τα πρώτα 5 λεπτά μετά την εμφυτεύση. Αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό. Τα Φρύδια θα επουλωθούν με το φυσικό χρώμα τους κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επούλωσης. Μερικές φορές, μετά την επούλωση, το χρώμα θα γίνει ξηρό και θα ξεφλουδίζει, αφήνοντας την σωστή ποσότητα χρώματος στη θέση του. Μερικές φορές δεν υπάρχει κανένα χρώμα στη θέση του, σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να κάνετε συμπλήρωση.

Το σβήσιμο θα είναι απολύτως φυσιολογικό. Τα φρύδια συνήθως απαιτούν επανάληψη μέσα στις πρώτες λίγες εβδομάδες μετά την εμφύτευση. Επειδή η Softap  επαγγελματίας θα το περιμένει αυτό, θα σας προτείνει μια επίσκεψη παρακολούθησης για εσας, περίπου 4-6 εβδομάδες μετά την αρχική της επίσκεψη. Σε εκείνη τηνφάση, θα ληφθεί απόφαση σχετικά με το κατά πόσον ή όχι χρήζει περαιτέρω ενίσχυση το χρώμα.
Η επιπλέον ενίσχυση θα εξαρτηθεί και από τρεις παράγοντες:
Επιλογή χρώματος
Μακροχρόνια φροντίδα
Πώς εφαρμόζεται το χρώμα.

Εάν επιλέξετε ενα πολύ λεπτό, ελαφρύ χρώμα και εφαρμογή, θα χρειαστεί κατά πάσα πιθανότητα ετήσια συμπλήρωση. Αν επιλέξετε ένα μέσαίο βάθος χρώματος και  εφαρμογή, μπορεί να χρειαστεί μια συμπλήρωση κάθε 2-5 χρόνια. Αν επιλέξετε ένα σκούρο χρώμα και εφαρμογή, μπορεί ποτέ να μη χρειαστείτε συμπλήρωση.

Τεχνικές και στυλ φρυδιών

Τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς:

Κάντε μια λεπτή διαφορά
Ίσως τα φρύδια σας χρειάζονται μόνο μια υποψία χρώματος. Μικρές ποσότητες χρώματος στις σωστές θέσεις μπορεί να μετατρέψει ενα κανονικό φρύδι σε ένα υπέροχο φρύδι. Για να γίνει αυτό, το χρώμα πασπαλίζεται ελαφρά σε όλη την επιφάνεια του φυσικού σας φρυδιού για την σχηματοποίηση του και εάν είναι απαραίτητο μπορεί να χρησιμοποιηθούν τρίχες για την επιμήκυνση του υφιστάμενου στο μέτωπο.
Δώστε στον εαυτό σας ένα Brow Lift-Χωρίς Χειρουργική

Αν τα φρύδια σας είναι επίπεδα και δεν κάνουν αψίδα, το μόνιμο χρώμα του φρυδιού μπορεί να δώσει στα φρύδια σας την ανύψωση που χρειάζεται. Το Χρώμα τοποθετείται λίγο πάνω από το υπάρχον τόξο και μπορεί εύκολα να δημιουργήσει την εντύπωση ενός ψηλότερου μετώπου και να διαρκέσει χρόνια στο πρόσωπό σας.

Ενίσχυση Αραιών Φρυδιών
Αν έχετε αραιά φρύδια, το μόνιμο μακιγιάζ μπορεί απαλά να συμπληρώσει τα κενά όπου οι τρίχες λείπουν. Μια λεπτή σκόνη χρώματος σε όλο το φρύδι θα σχηματοποιήσει τα φρύδια σας και θα αναδείξει την ομορφιά των ματιών σας.

Δώστε στα φρύδια σας περισσότερο ενδιαφέρον
Μπορεί ήδη τα φρύδια σας να είναι σε καλή κατάσταη αλλά θέλετε να έχετε ένα πιό εκφραστικό βλέμα. Τα χρώματα SofTap®  είναι φυσικά και καλά ισορροπημένα, ώστε να μπορείτε να έχετε στο πρόσωπό σας μια νεανική λάμψη όλη την ημέρα.

Ατίθασα Φρύδια
Τι θα συμβεί αν το πρόβλημα είναι ότι έχετε τις τρίχες των φρυδιών σας σε λάθος μέρος; Εάν χρειάζεστε να ευθυγραμίσετε τα φρύδια σας, τα μόνιμα φρύδια είναι μια πολύ καλή λύση. Ένα σχέδιο που χρησιμοποιεί όσο περισσότερο γίνεται τις φυσικές τρίχες των φρυδιών σας και δημιουργεί ένα καλαίσθητο σύνολο που δεν θα χρειάζεται πολλά για να κρατηθεί το καθαρό του σχήμα.

Ενίσχυση φρυδιών ενός άντρα
Αν έχετε αραιά φρύδια ή λείπουν τρίχες στην περιοχή του φρυδιού σας, μια μικρή ποσότητα χρώματος μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο σας το φρύδι και να σας κάνει να δείχνετε νεότεροι και πιο ελκυστικοί. Το αποτελέσματα είναι.. λεπτό, αρρενωπό σχήμα φρυδιών, που κάνει την διαφορά στον άνδρα!

Ανασυγκρότηση της ουράς των φρυδιών σας
Εάν έχετε βιώσει μια πλήρη απώλεια των τριχών στην ουρά του φρυδιού σας, η SofTap® μπορεί να επεκτείνει τα φρύδια σας και έτσι να επιτευχθεί μια πιο νεανική εμφάνιση. Αυτό μπορεί να γίνει είτε με συμπαγές γέμισμα (όπως το μολύβι των ματιών σας) ή με λεπτή τρίχα, οι οποίες μιμούνται την εμφάνιση των πραγματικών τριχών

Ανασυγκρότηση του λοβού του φρυδιού σας
Αν το σύνολο ή μέρος του λοβού του φρυδιού σας λείπει, το μόνιμο χρώμα του φρυδιού μπορεί να βοηθήσει να μειώσει το μεγάλο κενό ανάμεσα στα φρύδια σας. Αυτό μπορεί να βοηθήσει και να ισορροπήσει την απόσταση ανάμεσα στα μάτια σας και να κάνετε τη μύτη σας να φαίνεται λεπτότερη. Μπορούμε να το κάνουμε αυτό με την προσθήκη λίγων τριχών, ή με ένα συμπαγές γέμισμα.

Αναδόμηση ολόκληρου φρυδιού 
Αν σας λείπει ολόκληρο το φρύδι, μπορεί να γίνει προσομοίωση τριχών με χρώμα και να φαίνεται σαν το φυσικό σας φρύδι με πρεγματικές τρίχες. Εκτός από αυτό, μια ελαφρά αναζωωγόνηση του χρώματος μπορεί να εφαρμοστεί σε ολόκληρο το φρύδι, προκειμένου να του δώσει μεγαλύτερο όγκο. Εναλλακτικά, αν σας αρέσει το στυλ μολύβι, ένα πυκνό γέμισμα σε ολόκληρη την περιοχή των φρυδιών μπορεί να είναι ιδανικό για την περίπτωσή σας.