Διορθώσεις

 

Διορθωτικές εργασίες με την μέθοδο Softap

Διορθωτικές εργασίες μπορεί να γίνουν για να διορθωθεί το χρώμα ή το σχήμα μιας προηγούμενης επέμβασης μόνιμου μακιγιάζ σας.

Αν δεν είστε ευχαριστημένοι με τα προηγούμενα χρώματα μόνιμου μακιγιάζ σαςείτε θέλετε να ρυθμίσετε το σχήμα ή το χρώμα, να απολεπίσετε ή καμουφλάρετε την περιοχή, πρέπει να δείτε έναν επαγγελματία που να εκτελεί διορθώσειςΟι έμπειροι επαγγελματίες μπορούν να κάνουν μικρές διορθώσειςπροσαρμογές και να σας δώσουν την εμφάνιση που επιθυμείτε.

Διορθώσεις
Πώς η SofTap® μπορεί να βοηθήσει να διορθώσετε μια προηγούμενη αποτυχημένη εργασία:

Αν τα φρύδια σας έχουν χάσει το αληθινό χρώμα τους και έχουν ξεθωριάσει σε μια αφύσικη απόχρωση, οι επαγγελματίες SofTap® μπορούν να απαλήψουν το ξεθωριασμένο χρώμα, εμφυτεύοντας ένα καινούργιο. Για παράδειγμα, αν τα φρύδια σας έχουν ξεθωριάσει σε μια πορτοκαλοκόκκινη απόχρωση, τότε ένα πράσινο χρώμα θα πρέπει να εφαρμοστεί πάνω τους, ακολουθούμενο από ένα χρώμα του φρυδιού της επιλογής σας.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, το χρώμα μπορεί να διορθωθεί σε ένα στάδιο. Αν τα ξεθωριασμένα χρώματα σας δεν είναι έντονα ζεστά ή κρύα, ο τεχνικός σας μπορεί απλά να εφαρμόσει ένα χρώμα στο  μέτωπο που είναι ελαφρώς πιο δροσερό ή θερμότερο από το επιθυμητό γαι σας, και να το αφήσει να ξεθωριάσει. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επούλωσης, η φαινομενική ψυχρότητα ή η θερμότητα του χρώματος θα εξαφανιστούν καθως θα ενσωματώνει το ξεθωριασμένο χρώμα, αφήνοντας στα φρύδια σας μια τέλεια απόχρωση του χρώματος σας.

Εάν το παλιό χρώμα είναι πάρα πολύ σκοτεινό, ένας επαγγελματίας SofTap® μπορεί να φωτίσει με το χρώμα του δέρματος με μια ξανθιά απόχρωση, και να το αφήσει να ξεθωριάσει για λίγες ημέρες.

Διόρθωση, μπορεί να πραγματοποιηθεί από έμπειρους επαγγελματίες SofTap®Παρά το γεγονός ότι μεγάλες περιοχές του χρώματος δεν μπορούν να αφαιρεθούν χρησιμοποιώντας τη μέθοδο SofTap®, οι εκπαιδευμένοι επαγγελματίες μας  μπορούν να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση μικρών περιοχών του χρώματος ή / και αποκρύπτοντας χρωματισμένες περιοχές.

Το Καμουφλάζ θεωρείται από πολλούς τεχνικούς μόνιμου μακιγιάζ, ως μια τελευταία λύση, όμως για ορισμένους πελάτες είναι μια πολύ φυσική λύση. Τα SofTap® χρώματα καμουφλάζ, συνδυάζονται και δένουν υπέροχα με τους περισσότερους τύπους δέρματος, έτσι ώστε όταν γίνει σωστά, η διόρθωση καμουφλάζ είναι πολύ αποτελεσματική στο να κρύβουν το παλιό χρώμα.

Η διόρθωση χρώματος είναι πολύ απλή για τους επαγγελματίες SofTap®Αναμένονται τα ίδια βασικά αποτελέσματα από μια εντελώς νέα θεραπείααλλά με άλλα χρώματαΑν τα φρύδια σας ήταν μπλεγια παράδειγμαθα πρέπει να διορθωθούν με ένα κίτρινο χρώμα, πριν να εφαρμόσετε το καφέ. Αυτό θα εξαφανιστεί κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ενσωμάτωσης και θα περιμένετε να αποκτήσει το επιθυμητό χρώμα το φρύδι σας μετά από μια ή δύο εβδομάδες .

Η διόρθωση του χρώματος θα διαρκέσει περίπου μισή ώραανάλογα με τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούνΟι τιμές είναι συνήθως χαμηλέςεπειδή υπάρχει ένα πρωτόκολλο που θα ακολουθηθεί. Ρωτήστε τον ειδικό σας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι διαδικασίες διόρθωσης σχήματος ποικίλλουν μεταξύ των επαγγελματιώνΔεν υπάρχει συνταγή ή τρόπος για να διορθωθεί ένα στραβό χείλος ή ένα παχύ φρύδιαυτό εξαρτάται καθαρά από την δημιουργικότητα των επαγγελματιών που θα ασχοληθύν μαζί σας. Βεβαιωθείτε ότι θα χρησιμοποιήσετε κάποιον έμπειρο που εμπιστεύεστε για να κάνει τις διορθώσεις σας.

Οι τιμές για διόρθωση σχήματος ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό ανάλογα με το πόσο εκτεταμένη είναι η διόρθωση.