Σεμινάρια ημιμόνιμου μακιγιάζ από την Μαρίζα Πιράστου [Softap]

από | Μαρ 1, 2020 | Uncategorized | 0 Σχόλια

Γίνε κι εσύ Πιστοποιημένος Επαγγελματίας Softap

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 6844164, 6932901535

Η διάρκεια του ημιμόνιμου μακιγιάζ ποικίλει, είναι μεταξύ 3 και 5 χρόνων και συνδέεται με την ανανέωση των κυττάρων και την βαθύτητα των σχισμών του σημαδιού. Όπως με τα κοινά τατουάζ οι ειδικοί συμβουλεύουν να ξαναγίνεται αυτή η εργασία τουλάχιστον κάθε 2 χρόνια για να καθοριστούν οι λεπτομέρειες. Το επικρατέστερο είναι το μακιγιάζ για μάτια, φρύδια και χείλη.

Softap Εκμάθηση

Τα μαθήματά μας προβλέπουν διάφορα επίπεδα εκμάθησης και πρακτικής

Softap μέθοδος με το χέρι βασικό μάθημα επίπεδο πρώτο (3 μέρες)

Για αυτούς που θέλουν να μάθουν μέσα σε λίγο χρόνο τα βασικά αυτού του επαγγέλματος με τη μέθοδο στο χέρι.

Softap μέθοδος με το χέρι βασικό μάθημα επίπεδο δεύτερο (3 μέρες)

Το δεύτερο επίπεδο προβλέπει την εμβάθυνση στη χρήση των χρωμάτων και των διαφορετικών ρυθμίσεων των βελόνων και την μετέπειτα εφαρμογή των εργασιών πάντα με την τεχνική στο χέρι.

Ατομικό μάθημα για επαγγελματίες του τομέα (2 μέρες)

Master στην τεχνική με το χέρι για όποιον προέρχεται από άλλες τεχνικές και εργάζεται ήδη ως επαγγελματίας στον τομέα αυτό (κατόπιν αιτήσεως).

Master εξειδίκευσης. Η σχολή προσφέρει κάποιες μέρες για εμβάθυνση της μεθόδου και των θεμάτων, προτείνοντας τα ακόλουθα τμήματα εξειδίκευσης:

Master Eyeliner – Το Βλέμμα 2 μέρες θεωρίας και πρακτικής με στόχο την εξειδικευμένη γνώση γύρω απ’ το μάτι, από τις παθολογικές διαταραχές μέχρι την ανάδειξη του βλέμματος μέσω της χρήσης των χρωμάτων και της εφαρμογής του eyeliner.

Master Full Lips – Τα χείλη 2 μέρες θεωρίας και πρακτικής για την εκμάθηση αυτού του τόσο σημαντικού για τη γυναίκα μέρους του προσώπου, με στόχο να κατανοήσουμε, πώς μέσω της χρήσης των διαφορετικών ρυθμίσεων των βελόνων και της μεγάλης γκάμας χρωμάτων, μπορούμε να δώσουμε μια φυσική και συνάμα αισθησιακή όψη στα χείλη των πελατών μας.

Η Κορνίζα του προσώπου – Τα φρύδια 3 μέρες θεωρίας και πρακτικής όπου αντιμετωπίζουμε το πιο ευαίσθητο θέμα την επίτευξη των φρυδιών, από τον σχηματισμό μέχρι την αποτρίχωση και το τατουάζ με την μέθοδο στο χέρι. Οι βελόνες, τα χρώματα και όλα όσα χρειάζονται για τη δημιουργία μίας τέλειας κορνίζας. Από την επιλογή του χρώματος για την επαναφορά του τόξου των φρυδιών όπου μπορεί να θέλουμε να δώσουμε ένταση ή να διορθώσουμε μικρές ατέλειες, μέχρι το σχηματισμό από την αρχή ή το restyling του τόξου των φρυδιών όπου λόγω δερματικών νόσων ή εξαιτίας αποτριχώσεων δεν υπάρχουν πια τρίχες. Μία τρισδιάστατη επίτευξη τρίχας… όλα με τη μέθοδο στο χέρι…!

Ο Κόσμος των χρωμάτων. Οδηγός για την εκμάθηση των χρωμάτων και την καλύτερη χρήση τους. Από την σύνθεση των χρωστικών μέχρι τον ευρωπαϊκό κανονισμό που ορίζει τη χρήση των ουσιών σε αυτά τα προϊόντα: μια μέρα για να λερωθείτε με τα χρώματα, ανακατεύοντας μεταξύ τους όλες τις χρωστικές της γκάμας, ώστε να δημιουργήσετε νέους τόνους και νέα εφέ.