Παραϊατρικές Εφαρμογές

 

Η μέθοδος με το χέρι της  SOFTAP, συνίσταται για τους ανθρώπους εκείνους που το έχουν περισσότερη ανάγκη γιατί θέλουν να καλύψουν ή να διορθώσουν ατέλειες για τις οποίες δεν υπάρχει άλλος τρόπος, μετά από μια εγχείρηση ή κάποιο άλλο πρόβλημα υγείας. Όπως για παράδειγμα η δημιουργία/διόρθωση θηλής μετά από εγχείρηση, καμουφλάζ ή κάλυψη ουλών, εγκαυμάτων, λεύκης, τριχοειδούς αλωπεκίασης κλπ.

Αν είχατε οποιαδήποτε μορφή χειρουργικής επέμβασης του μαστού (αφαίρεση καρκίνουαύξηση του μαστού), η οποία έχει παραμορφώσει την περιοχή της θηλήςπηγαίνετε να δείτε ένα ειδικό της SofTap® , που ειδικεύεται σε θεραπείες θηλώνΜπορούμε να ξαναδημιουργήσουμε της θηλές σας,να καμουφλάρουμε τις ουλές σας και να κάνουμε το στήθος σας να φαίνεται πιο φυσικόΑκόμα κι αν δεν έχετε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβασηαλλά θέλετε να βελτιώσετε ή να αλλάξετε το φυσικό χρώμα των θηλών σας, ελάτε για μια συνεδρία για να δούμε τι μπορεί να κάνει για σας η SofTap®.Όταν τελειώσετε με τη μέθοδο με το χέρι, η θηλή σας θα δείχνει απαλή και ξα είναι απαλή σαν πούπουλο, όπως οι πραγματικές θηλές.

 

Αν έχετε σημάδια από μεγάλη χειρουργική επέμβαση, ή τραυματισμούς, ή σοβαρά εγκαύματα, μπορεί να είμαστε σε θέση να σας βοηθήσουμε να ελαττώσετε την εμφάνισή τους. Το Χρώμα καμουφλάζ που θα επιλεγείαναμειγνύεται για να ταιριάζει με το δέρμα σας και εμφυτεύεται απευθείας πάνω στα σημάδια σαςΜετά από μερικές θεραπείεςανάλογα με τη σοβαρότητα της προσβεβλημένης περιοχήςθα έχετε μια τέλεια καμουφλαρισμένη ουλή και εντύπωση φυσικού, υγειούς  δέρματος.